Acorn and Lilac, ett namn som kommer från de träslag vi arbetar med - ek och ask. Acorn är det engelska namnet för ekollon. Lilac betyder syrén och härrör från att ask och syrén tillhör samma trädfamilj.

Acorn and Lilac har funnits  i snart sex år och butiken öppnade vi i februari 2011.


Vårt fokus i butiken är att endast tillhandahålla produkter som vi själva tycker om och kan förmedla med stolthet, trygghet och till ett konkurrenskraftigt pris.
Målet är att du som kund skall finna det allra bästa i en inspirerande miljö med kunniga och engagerade medarbetare. Genom vårt stora nätverk och långa erfarenhet hoppas vi också kunna hjälpa er med några av de saker ni kanske inte hittar på våra 28 kvadrat.

Vi är:

Mattias Wahle,  Jag är en tidigare hovmästare och restaurangchef som sadlat om till inredningsbranschen, med en stor passion för trä, kakel, klinker och sten hoppas jag kunna erbjuda er en service i toppklass och produkter av högsta kvalitet.


Mattias når ni på mobil: 0733746721

Charlie och Alfons, Strävhårig Vorsteh och Bostonterrier. Vi ligger oftast och sover under husses skrivbord men kommer gärna och hälsar på dem som vill, skulle du vara allergisk eller hundrädd är det bara att säga till så håller vi oss borta.

Vi ses på  Parkgatan 17!